Na który gatunek pingwinów najczęściej polują niedźwiedzie polarne?

pingwiny złotoczube
pingwiny cesarskie
pingwiny królewskie
na żaden
Niedź­wie­dzie polarne żyją na półkuli pół­noc­ne­j, a pingwiny - po­łu­dnio­wej.

Rozkład odpowiedzi

pingwiny złotoczube
pingwiny cesarskie
pingwiny królewskie
na żaden
odpowiedzi
flagFrancja
5%
10%
5%
75%
20
flagHolandia
0%
5%
23%
70%
17
flagNiemcy
1%
22%
10%
64%
59
flagWielka Brytania
5%
13%
22%
58%
127
flagStany Zjednoczone
6%
20%
13%
58%
43
flagNorwegia
7%
14%
21%
57%
14
flagPolska
5%
22%
15%
54%
7360
flagWłochy
23%
23%
0%
52%
17
flagIrlandia
3%
37%
6%
51%
29
flagNieznany
7%
31%
20%
41%
185
flagKanada
22%
22%
16%
38%
18

Płeć

men61%
women55%
pingwiny złotoczube
4%
5%
pingwiny cesarskie
20%
23%
pingwiny królewskie
13%
15%
na żaden
61%
55%

Wersje językowe

pytanie
odpowiedzi
wyniki
flag
Na który gatunek pingwinów najczęściej polują niedźwiedzie polarne?
7991
54%

Szczegóły

Autor: Przemek
tools
Czy to pytanie wymaga poprawki? Popraw je.
Pytania tłumaczone są przez graczy dla innych graczy. Przetłumacz pytanie.